Elválasztó
A kosárban termékek vannak! Kattintson ide a fizetéshez! Ha segítségre lenne szüksége a rendeléshez
kérjük hívja az alábbi telefonszámot: +36(70)424-0030
NÉMETH JÁNOS

NÉMETH JÁNOS PRÉMIUM BORHÁZ

Németh János
Családunk már generációk óta foglalkozik szőlőműveléssel és borkészítéssel, így talán nem véletlen, hogy már korán eldöntöttem, milyen utat szeretnék magamnak választani. Apáról fiúra szállt nálunk a szőlő és a borkészítés szeretete, persze az örökségem mellé tanulmányaimat is ezzel a céllal végeztem.

Borászként a kiváló minőségű szőlőalapanyagot tekintem a legfontosabbnak a jó bor készítésénél. Hogy a bor milyen lesz a hordóban, az elsőlegesen a szőlőtőkén dől el, ezért különös figyelemmel kísérem nemcsak a saját ültetvényeim fejlődését, hanem a más szőlészektől vásárolt szőlő megfelelő kezelését is.

Szeretném megőrizni a hagyományos kézművességet mind a szőlőtermesztés, mind a borkészítés munkafolyamataiban. Egyedi ízvilágú, a Szekszárdi borvidékre jellemző gyümölcsös, fűszeres, de mégis testes, egyúttal elegáns vörösborok készítése foglalkoztat. A választott út, a döntésem helyességét talán az is erősíti bennem, hogy 2008-ban és 2011-ben a Legeredményesebb Ifjú Borász címet nyertem el a Szekszárdi hegyközségi borversenyen.

Facebook Twitter Google+ Pinterest
×

BEJELENTKEZÉS