Elválasztó
A kosárban termékek vannak! Kattintson ide a fizetéshez! Ha segítségre lenne szüksége a rendeléshez
kérjük hívja az alábbi telefonszámot: +36(70)424-0030
Horváth Borház

Horváth Borház PRÉMIUM BORHÁZ

Horváth Borház
Családi borászatunk a Balatonfüred-Csopaki borvidéken, Balatonfüredtől 20 km-re, Tagyonhegyen található. Ebben a gyönyörű környezetben törekszünk a legjobb minőség elérésére, miközben megajándékozzuk Önöket e gyönyörű termőtáj kincseivel. Fedezzék fel boraink titkait, melyek minden cseppje a palackokba zárt szőlőművelő emberek szeretetét és a termőtáj napfényét rejti!

Küldetés:

A szőlészet és a borászat világa családunk életének mindvégig meghatározója volt, hiszen a szülők, nagyszülők is ezzel foglalkoztak.
A Horváth Borház családi vállalkozás, melyet 1999 telén alapítottunk.
Boraink hagyományos fahordós, illetve reduktív technológiával készülnek.

A korszerű kíméletes technológiai elveket követő feldolgozó és érlelő pincénkben irányított erjesztéssel, hűtéssel készülnek a borvidékre jellemző borok.
Saját boraink előállításához az alapanyagot a család közel 15 hektáros szőlőbirtokának termése adja, illetve hosszú távú együttműködések révén, szőlőfelvásárlásból szerezzük a szükséges mennyiségeket. A bor vásárlása bizalom kérdése, ezt a bizalmat kívánja pincészetünk elnyerni azáltal, hogy a gyümölcs megtermelésétől az értékesítéssel bezárólag a tevékenység egészét kézműves módon önmaga végzi.
Célul tűztük ki, hogy a család régi hagyományait tovább vigyük, és szeretnék e táj borait újra rangra emelni.
Horváth László

Facebook Twitter Google+ Pinterest
×

BEJELENTKEZÉS